Avainsanat

1. Etsi täydellinen olkalaukku.

Wish list jatkukoon. Etsin täydellistä laukkua …tai hetkinen, oikeastaan ainakin kuutta erilaista täydellistä laukkua. Kaikki eri tarkoituksiin, tietenkin.

Sequoia Paris (tuo keskellä oleva harmaanruskea Overall) tekee yleensä hyvännäköisiä laukkuja, joten seurailen tilannetta. Jos sieltä se täydellinen yksilö joskus löytyisi… Kate Moss for Longchamp (ylinnä) on aika kiva, mutta ehkä aavistuksen verran tylsä ja ilmeetön. Lancelin vaaleanruskeassa laukussa (alla) on enemmän juttuja, mutta sen muoto ei ole täydellinen. Hankalaa!

Mulberryn laukut muuten näyttävät blogikuvissa aika ryhdittömiltä, oletteko huomanneet? Mainoskuvissa ne näyttävät kuitenkin tosi jämäköiltä. Epäilevällä kannalla niiden suhteen.

2. Täydellinen matkalaukku.

Samsonite Black Label Vintage -sarjan laukut ovat suosikkejani, mutta ne ovat tosi painavia jo sellaisenaan. Sitä paitsi ne taitavat olla jo pois tuotannosta?

Vuittonin tyyliin nuo kulmikkaat laukut olisivat unelma, silloin jos mukana matkalla olisi lauma assareita jotka kantaisivat laukkuarmaadani… Valkoiset bongasin Steamline Luggagen verkkokaupasta, mutta en ehkä ostaisi ilman, että laukkuja saa itse käsin koskea ja tutkia.

3. Täydellinen treenikassi.

Adidaksen Y3 on aika kiva ja tyttömäinen. Designers Guildin muovipintainen bagi on upea, mutta se saattaa olla liian pieni.

Syksyn ostos-/toivelistani osa I on muuten täällä, klik. Kokosin sen 12. syyskuuta, ja arvaapa olenko hankkinut vielä mitään noista? Pari pitkähihaista trikoopuseroa kyllä. Muut wish list -tuotteet antavat vielä odottaa itseään tähän kotiin.

4. Täydellinen weekend bag.

Ruskea Paul Smithin laukku olisi tyyliltään aika hyvä. Monsoonin raidallinen sopisi kesäretkille. True Religion Brand Jeansin pinkki nahkalaukku olisi superhyvä, mutta se saattaa olla aika painava jo tyhjillään.

5. Täydellinen laukku miniläppärille.

Ehkä teen sen itse, mielessäni on nimittäin jo selkeä visio mitä haluan… Siinä tulee olla ainakin satiinia ja glamouria.

6. Täydellinen tilava ja kevyt olkalaukku matkalle mukaan.

Reissuunkin tarvitaan käsi/olkalaukku, joka on kätevä kuin Longchampin shopperi mutta oikeasti myös hyvännäköinen.

Tätä nailonkankaista Sequoia Paris Bohême -hoboa olen katsellut sillä silmällä jo tosi pitkään. Ehkä se voisi olla se lähes täydellinen travel bag?

Mainokset