Avainsanat

Viitisen vuotta sitten kävin espanjan kielikurssilla puolen vuoden ajan. Ainoa fraasi, minkä edelleen sujuvasti lausun vaikka unissani: en el aeropuerto.

Sillä ei järin pitkälle Espanjan-matkalla päästä, ehkä ei lentokenttää pidemmälle. Onneksi englannilla voi paikata sen minkä muussa kielitaidossa uupuu… ainakin Barcelonassa.

Minilomalla ehti nähdä kohtuullisen paljon kaupungista, kunhan oli valmis kävelemään vanhat ballerinat puhki. Which I did.

Ja nyt tiedän, mitä haluan nähdä seuraavalla Barcelonan-reissullani. Lista must see -nähtävyyksistä on nimittäin pitkä! Vielä jäi näkemättä muun muassa Park Güell, Montjüic, Montserrat…

Marraskuu ei ole ehkä paras lomakuukausi, mutta hei, Suomeen verrattuna… Keskiviikon harmaa ja tihkuinen sää korvautui torstaina ihanalla auringonpaisteella, eli sain lomalla myös tervetullutta kirkasvalohoitoa.

Arvatkaapa kuvista, mitkä on otettu keskiviikkona ja mitkä torstaina..? ;)

Limenviheriäiset kuvat ovat muuten hostellistani El Ravalin kaupunginosassa. Hostal Gat Xino oli kohtuuhintainen, siisti ja mukiinmenevä majapaikka, jossa kalustus oli kuin luotu blogikuvien ottamiseen!

Valkoinen, monitasoinen naulakkosysteemi suorastaan vaati ripustamaan ostokset henkareihin kuvia varten.

Yhdessä kuvassa näkyvät harmaat nahkasaappaat ovat juurikin reissusta ostetut. Ja ihanat.

Mainokset