Avainsanat

, , ,


Viime vuoden alussa tein julkisen uudenvuodenlupauksen: lupasin tehdä itselleni jotain hyvää joka ikinen päivä.

Luulen, että olen siinä onnistunut: olen nauttinut hyvistä kirjoista, liikkunut ja ulkoillut, viettänyt aikaa hyvien ystävien seurassa ja rakkaalla kesämökilläni. Olen syönyt paljon herkkuja (juu, sekin on hyvä teko itselle eikö vaan) ja välillä myös terveellisiä ruokia (hyvä teko itselle, vähän toisella tavalla kuin edellinen…)

Ja viime vuonna myös hemmottelin itseäni muutamilla turhamaisilla kengillä. Kuten näillä Makedonian punaisilla söpöillä.


Mitä muita vaateparhauksia viime vuotten kuului? Löysin ainakin parhaat mahdolliset nahkasaappaat, jotka ovat olleet tavattoman ahkerassa käytössä. Varmasti vuoden eniten käyttämäni kengät.

Nuo mustat farmarit olivat viime vuoden käytetyimmät farkkuni – kunnes ne joulun alla eräänä iltana ratkesivat liitoksistaan lopullisesti. Uusien käyttöfarkkujen etsintää siis luvassa vuodelle 2011.

Ja second hand –huivi on sekin ollut käytössä koko vuoden todella usein. Miten olenkaan aiemmin pärjännyt ilman tuonväristä huivia?


Tein maailman parhaan kangaskassin, josta tuli sellainen hitti että olen edelleen aivan ihmeissäni. Nopeasti kokoon kursittu prototyyppi on kätevä, tilava ja kelpaa ihan mihin tahansa menoon. Todennäköisesti eniten käytössäni ollut asuste koko vuonna.


Nämä kolme vaatetta yhdessä ja erikseen olivat viime kesän huippujuttuja: musta liivi, raitapaita ja mustat minihousut. Perusvaatteita, jotka pääsivät heti hyvin ahkeraan käyttöön.


Toiset turhamaiset kenkäostokseni olivat nämä leo-korkkarit. Näistä tulee aina hyvälle mielelle!


Kevyt trikoomekko oli kuluneen hellekesän pelastus, ja varmaan koko vuoden eniten käytössäni ollut yksittäinen vaate. Monessa seikkailussa mukana :)

Mitä hyvää teidän vuotenne 2010 piti sisällään?