Avainsanat

,

Eilen alkoi virallisesti minun kesäni! Lähdin pitkästä aikaa yhteen blogikutsu-tilaisuuteen: Hotelli Helkan Designkesä -iltaa vietettiin kotoisasti Helkan sisäpihalla.

We Love Helsingin ihan super dj Timo oli soittamassa meille iskelmiä menneiltä vuosikymmeniltä. Vohvelibaarista sai maistella vohvelitäytteitä, joita on kuulemani mukaan tarjolla myös tulevilla Flow-festareilla (suositus!)…

Ja itsekin sai osallistua: istutin timjamin siemeniä ruukkuun, joka tulee kesäksi Helkan kattopuutarhaan ja ravintolan käyttöön – ristin timjamini vähän vähemmän nokkelasti nimellä Jami.

Kesän lopulla minulle luvattiin lähettää Jamin kuulumisia sähköpostiin. Toivotaan nyt ensin, että se ylipäätään lähtee kasvamaan.

Tein itselleni myös saunavastan. Tietenkin, kun sellainen mahdollisuus oli. Nyt pari päivää tuoksuttelen sen ihanaa kesätuoksua kotona, sitte taidan lämmittää saunan. Vaikken mikään vihtomisen ystävä erityisesti olekaan, onhan tämä itse tekemäni vasta nyt sentään testattava. Sähkösaunassa, mutta kuitenkin.

Kesäfiilis <3

Mainokset