Avainsanat

Nyt alkaa olla sellainen matkakuume päällä, että keskittymiskyky on ala-arvoisen huonoa… 10 päivän päästä nimittäin lähden kohti lentokenttää, ja lähden kuukaudeksi Slovakiaan.

Kyseessä on työmatka, mutta luulen että siitä tulee minulle nyt aika jännittävä tutkimusmatka ja seikkailu :)

Lentoliput sinne ja takaisin olen jo ostanut, mutta muut matkareitit ja aikataulut ovat vielä täydellinen mysteeri. Tarkoituksenani on kuitenkin kiertää koko maa etelästä pohjoiseen ja niinedespäin, ja matkaa tulen taittamaan niin junalla, autolla, bussilla kuin lentäen.

Vaikka matka pyrkii kuplimaan mielessä ihan koko ajan, yritän edes työpäivien ajaksi ryhdistäytyä ja hoitaa ne tuhannet työasiat ajoissa ennen lähtöä. Muutamaan ylityötuntiin olen jo henkisesti varautunut.

Työpäivien jälkeen toivottavasti ehdin miettiä uutta matkalaukkua, läppärilaukkua, majoitusvaihtoehtoja, budjettia, matkavakuutuksia, kameran hakemista huollosta, kamerajalustan ostoa, Slovakian karttojen etsimistä, mahdollisten matkareittien piirtelyä kartalle ja huh mitä kaikkea!

Ja sitten tietenkin olen varannut itselleni jo pari soittotuntia ja ainakin neljät tanssitreenit ja yhden sambakeikan vapaa-ajalleni. Jotenkin sitä kuvittelee, että ehtiihän sitä tässä vaikka mitä, ennen matkaa kaikessa rauhssa…

Mainokset