Avainsanat

, ,

Samalla kun innostuin kesällä ostamaan Seppälästä pari kesämekkoa ja kengät, mukaan tarttui myös oudon värinen toimistopusero. Se ei ole limenvihreä eikä oliivi, vaan jotain epämääräistä sieltä välimaastosta.

Jotenkin se vain miellytti, ja sai myös töissä kehuja.

Toisella kerralla satuin sitten ostamaan mustikansiniset ballerinat. Eli ei, siitä taannoisesta huutonetti-myynnistä ei ollut juuri mitään hyötyä kun olen onnistunut täyttämään samaa tahtia vaatekaappia taas uudelleen…

Toimistopukeutumisen lisäksi olen viime päivinä saanut taas olla monena ja monessa:

* Innostuin taas pitkästä aikaan hitusen tanskotanssitunneista. Tanssin kanssa sillä ei ole mitään tekemistä, vaan pikemminkin rankan kuntosaliharjoittelun – nyt joka paikkaa kolottaa mutta tein sentään elämäni ensimmäisen invertin eli roikuin pää alaspäin tangossa, varpaat kohti kattoa!

* ompelin pitkästä aikaa myös sambapukuani, pakon edessä koska tänään kävin esiintymässä ja pari osaa oli pakko saada sitä ennen valmiiksi

* no, tuo yllä mainittu sambakeikka: Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa, ihanassa auringonpaisteessa

* syyskausi alkoi myös sambakoulun tunneilla: siis tanssitunteja ja soittotunteja ehdin käydä myös koluamassa tällä viikolla

* etsin vaatimattomasti ihan paria pikkujuttua eli matkalaukkua, kameralaukkua, läppärilaukkua ja olkalaukkua Slovakiaa varten. Jatkan huomenna.

* kävin kuntosalillakin. Ohhoh, olenpa muuten nyt ollut aika paljon kuntoilemassa. Ilmankos lihakset vähän uikuttavat… :)

* ostin kengät, taas yhdet ja taas ihan ex tempore. Ei pitäisi mennä kenkäkauppoihin ”vain katselemaan”, ikinä!

* nukuin päiväunia parvekkeella. Työpäivän jälkeen partsille paistaa ilta-aurinko, ja siellä on suloista nukkua tunnin nokoset.

Toppi – by Seppälä
Farmarit – Only
Ballerinat – Motivi
Korvakorut – Saksasta
Rannerengas – Espanjasta 

Mainokset