Avainsanat

Tänään oli pakko pitää lepopäivä, viikon verran täyteen buukattuja matkapäiviä vaati veronsa. Tietenkin olin siis sikeässä unessa hotellihuoneessani, kun heräsin siihen että hotellisiivooja seisoi keskellä huonetta. Nostin peikkotukkaisen pääni peittojen seasta, jolloin siivooja taisi säikähtää paljon enemmän kuin minä, huudahti jotain epämääräistä ja harppasi vauhdilla ulos huoneesta. Eikä uskaltanut tulla uudestaan, vaan illalla löysin huoneeni oven takaa muovipussin jossa oli uudet pyyhkeet, rulla wc-paperia ja pahvirasiassa vanupuikkoja.

Nyt olen juonut kolme kuppia teetä. Kun kerran on oikein vedenkeitin huoneessa. Söin sängyssä donitsin, sellaisen Arnolds-tyyppisen. Pöytälampun päällä roikkuu kalsarit, kun pesin rokulipäivän kunniaksi vähän pyykkiä kylpyammeessa.

Illansuussa kävin neljännessä eri apteekissa ostamassa lisää troppeja, kun viikko reissussa on tarkoittanut perinteistä matkaflunssaa ja tällä kertaa bonuksena kaikissa raajoissani kamalaa ihottumaa/nokkosrokkoa/mitälie, joka on kestänyt jo ihan liian kauan eikä tahdo näköjään lähteä ollenkaan pois. Niin ja silmätkin kutisevat koko ajan. Kun luettelin apteekin tytöille, mitä kaikkea olen ihottumaan jo kokeillut, sain jo neuvon mennä lääkäriin kun ei mikään reseptivapaa tunnu tepsivän.

Mutta ihottumista viis sillä minä aion taas vaihtaa maisemaa enkä ehdi mitään lääkäreitä. Seuraavan viikon aikana taidan muuttaa kaupungista toiseen joka päivä, parhaimmillaan kolmekin kertaa.

Tällaista matkaelämää tällä hetkellä! Ja silti tykkään; matkustaminen ja Slovakia ovat kaikista pikku krempoista huolimatta ihania juttuja. Söin illallisen tänään täysikuun loisteessa sushiravintolan terassilla, lämpötila ulkona sopuisat +26 astetta :)

Mainokset