Avainsanat

, , , ,

Järkevänä olin ajatellut, että teen pakolliset matkamuisto-shoppailut sitten matkani viimeisinä päivinä. Jotka ovat jo ensi viikon lopulla, valitettavasti.

Mutta sitten kävi kutsu johonkin tilaisuuteen, joka pidetään Hilton-hotellissa ja johon pitäisi pukeutua ”vähän paremmin” – ja se olikin ainoa tieto mitä minulla oli. Matkalaukun likaiset farkut, tennarit ja trikootopit eivät ihan täyttäneet vaatimuksia, joten oli vain pakko mennä kaupoille.

Mielestäni selviydyin tehtävästä aika hyvin, ottaen huomioon että Bratislavan ostospaikat eivät ole vielä kovin tutut.

Kiersin neljässä tunnissa puoli keskustaa ja yhden ratikkamatkan päässä olevan ostoskeskuksen, ja sain kasaan mekon, bleiserin, korvakorut (vanhat katosivat Edinburghissa), käsilaukun ja korkkarit. Ja vieläpä niin, että kaikki sopii muiden vaatteideni kanssa yhteen. Hyvä minä!

Tilaisuus osoittautui lopulta Avon-kometiikkaketjun vuosijuhlaksi, jossa palkitaan gaalaillallisen lomassa Avonin parhaita myyjiä jne. Sulauduin joukkoon ihan riittävän hyvin, eikä kukaan tullut kyselemään mitä minä siellä teen.

Eikä voi harmitella muutenkaan, kun backstagella sain koko illan hengailla melkoisessa seurassa: olihan siellä yhden englantia puhuvan suomalaistytön lisäksi nimittäin Slovakian kuuluisin/suosituin mies ja hänen mainio bändinsä sekä koko joukko Slovakian ja Tsekkien komeimpia miesmalleja. Ei paha :)

Kuvat muuten hotellihuoneesta, joka on tällä kertaa paluu maan pinnalle: pikku kopperossani on pöytä, pikku kuvaputkitelkkari, seinällä kaksi postikortin kokoista taidetaulua ja melkein lattiaan asti joustava sänky. Eikä nettiä! Istun nyt siis elegantisti mäkkärissä dataamassa teille, armaat ystävät ja kylänmiehet :)

Kengät – Deichmann
Mekko – H&M
Bleiseri – New Yorker
Clutch – New Yorker

Korvakorut – I am
Kaulaketju – Terranova
Rannerengas – Espanjasta