Avainsanat

,

Korundin blogista luin näppäristä kynsilakanpoistolapuista, ja päätin ostaa samanlaisia reissuun. Ilmeisesti Korundin blogia lukee muutama muukin nainen Helsingissä (heh), ja Kicks-liikkeen myyjätär oli ihan ihmeissään kun kaikki tuotteet olivat yhtäkkiä hyllystä ja varastosta loppu.

Stockmannin pohjakerroksesta löysin kuitenkin melkein vastaavia. Nämä kaikki (10 kpl) on pakattu yhteen pussiin, mikä sai minut epäluuloiseksi lappujen kuivumisesta ennen aikojaan. Minigrip-suljenta näyttää kuitenkin toimivan hyvin, ja yksi kangaslappu riittää hyvin kaikkiin sormenkynsiin ja vielä vähän varpaisiinkin.

Tässä voitaisiin tietysti taas pohtia syvällisesti tuotemainontaa blogeissa ja tuote-esittelyjen tietoista tai tiedostamatonta vaikutusta kulutustottumuksiin, mutta minusta tämä oli oikeasti hyvä vinkki. Ja vaikka ostinkin lopulta eri tuotteen, vinkki oli silti hyvä. En ollut tiennyt, että kynsilakanpoistoainetta saa ylipäätään tämäntyyppisissä matkapakkauksissa.

Joten kiitos vain vinkistä, Korundi! Tämän travel pack -innovaation ansiosta minulla on kerrankin siistit kynnet koko matkan ajan :)