Avainsanat

,

Samaan aikaan, kun suomalaistytöt paljastelevat meikittömiä kasvojaan blogirintamalla, minä törmäsin hauskaan linkkiin Kevyt arkimeikki, Russian StyleMeikkitaiteilija ja photoshoppaaja ovat pistäneet parastaan, ja halunneet näyttää että kyllä sieltä pakkelin alta useimmiten löytyy ihan tavallinen nainen.

Ja minähän halusin testata samaa. Näitä kuvia ei ole käsitelty jälkikäteen. Tämä on vaikea: osaatteko löytää eron – kumpi kuvista on ennen ja kumpi jälkeen? ;)

Kuvien välillä on puolitoista tuntia. Siinä ajassa ehdin tehdä monta muutakin asiaa, mutta tärkein tehtävä oli tehdä sellainen arki-iltaan sopiva meikki sambakeikalle. (Sambakarnevaaleja ja muita merkkipäiviä varten laitetaan sitten kaikki arsenaalit käyttöön) Hiuksia en ehtinyt, niihinkin tuli iltashowta varten noin 15 cm lisää mittaa.

 

PS 1. Kevyt arkimeikki -otsikolla kirjoitin viimeksi keväällä 2009, kun otin ensiaskeleitani photoshopin parissa ja testailin samalla Saaran meikkihaastetta. Vaikea hahmottaa, että siitäkin on jo riskit 3,5 vuotta…

PS 2. Huh, että tuntui vaikealta tehdä gif-animaatio uudella photoshopilla! Ei tahtonut millään löytyä Animation-komentoa, eikä ihme kun olivat muuttaneet sen modernisti nimelle Timeline. Laatu on vähän kehno, kun sitten kuvanlaadun säätöä enää löytänytkään giffiä tallentaessani. Ehkä ensi kerralla sekin löytyy.

Mainokset