Avainsanat

12_1_2013

Se oli tunteikas vuosi. Liikutuin lempibändini konsertissa Edinburghissa, luonnon kauneutta ihaillessani, vuoden vaihtuessa uuteen Senaatintorilla. Sillä hetkellä kun kissani kömpi ensimmäistä kertaa ikinä syliini nukkumaan. Aika monessa muussakin hetkessä.

12_1_2013_5

Ja se oli myös pitkä vuosi. Tein liikaa töitä, murehdin liikaa, nukuin liian vähän, kävin useamman kerran lääkärissä oireista joille ei löytynyt syytä.

Kaipasin tukea ystäviltäni, mutta en osannut sitä heiltä pyytää. Sain huomata yhä useampia hienoisia ryppyjä silmäkulmissani. Vähensin urheilua, kun sille ei muka ollut aikaa.

12_1_2013_3

Viime vuosi oli silti myös hyvä vuosi. Näin sumuisen, upean Skotlannin, kävin Slovakiassa kolme kertaa. Ihastuin moneen uuteen bändiin. Valokuvasin paljon, ja huomasin kehittyväni taas pieniä askelia kuvaamisessa.

Pääsin soittamaan Helsingin Sambakarnevaaleille sambakouluni bateriaan. Aloin syödä terveellisemmin. Ehdin lukea muutamia hyviä kirjoja. Minut valittiin yhdeksi sambakouluni passistaksi.

12_1_2013_4

Unohdin jälleen lähettää lähipiirilleni osoitteenmuutoskortit. Ja silti seinälläni on nyt 11 joulukorttia, joiden lähettäjät olivat nähtävästi selvittäneet osoitteeni oma-aloitteisesti. Ja olen näistä joulukorteista nyt ehkä otetumpi kuin koskaan ennen, jopa siitä minkä sain muuttolaatikkofirmalta – sekin on seinällä muiden korttien rinnalla.

12_1_2013_2

Mutta nyt on edessä uusi lupaava vuosi. Sen aikana olen onnellinen, luen jännittäviä kirjoja, katson hyviä elokuvia, valokuvaan ja syön paljon, nukun vielä enemmän. Teen paluun kuntosalille. Saan kirjani valmiiksi, jota en ehtinyt viime vuonna tehdä. Tästä tulee hyvä vuosi!

Ja teille varmasti myös, eikö vaan? :)

Mainokset