Avainsanat

, , ,

14_2_2013

Hei kaikki kivat!

Tänään on ystävänpäivä, ja kuvassa on ihana iltaseurani – joka kohta tosin ihan kohta katoaa lautaselta :)

Arnoldsin sydän oli haaveissain koko päivän, kun olin aamulla nähnyt jonkun kaverini Facebook-seinällä kuvan sellaisesta. Ilo olikin suuri kun pääsin töistä ja kiirehdin iltakahdeksan jälkeen Kampin keskuksen Arnolds-tiskille. Siellä oli varauduttu! Sydämiä oli vielä useampi kymmenen minua odottamassa. Otin kuitenkin vain yhden, joku roti sentään.

Töissä tein paitsi pitkän päivän, myös sain potea elämäni ensimmäistä meikki-ihottumaa. Ehkä se on allerginen reaktio, jonka herätti uusi meikkivoide ja eilisillan rankka kuntosalitreeni? Meikkivoide on Ruohonjuuresta; olen ajatellut vaihtaa pikku hiljaa kaiken kosmetiikkani luomuun ja ekoon ja mitäniitäon. Tämä tapaus ei sitten tainnut olla ihan nappiostos.

Illalla kasvoissa oli jo jonkin verran kihelmöivää näppylärivistöä poskipäiltä kohti silmän ulkonurkkaa. Nyt vuorokauden jälkeen iho on jo aika turvonnut, näppyjä on melkein kaikkialla (myös silmäluomissa, miten viehättävää) ja kuumotus on kuin parhaimmillaan silloin kun olen selkäni polttanut rantalomalla polttavan punaiseksi. Munkkiostosten ohessa kävin hakemassa apteekista hydrocortisonia, nappasin kaapista antihistamiinin ja nyt vain odotan. Mielenkiintoista nähdä, mitä tästä ihmiskokeesta tulee: ovatko ihottuma ja turvotus aamulla laskeneet, vai katsooko aamulla peilistä pyöreä, hyvinmuodostunut possu.

Mutta sepä ei juuri nyt haittaa, sillä minulla on ihana sydänmunkki odottamassa! Ja uusi sohva, jolla aion nautiskella iltaherkkuni ihan juuri nyt!

Hyvää Ystävänpäivän iltaa teille kaikille, ja pitäkää peukkuja että vältyn täydelliseltä possu-efektiltä! :)