Avainsanat

, ,


7_3_2013

Ennätin pitkästä aikaa retkelle urheiluliikkeeseen, ostoslistalla salikengät. Olen nyt väliaikaisratkaisuna käyttänyt vanhoja tanssilenkkareitani, sekä tanssitreeneissä että salilla, mutta kumpaankin ne alkavat olla vähän huonossa kunnossa. Ostettu vuonna 2005, joten ei kai ihmekään…

7_3_2013_2

Kuinkas ollakaan, ensin löytyikin uudet tanssisneakerit. Ihan sieltä Intersportin hyllystä ja vielä tarjouksessa. Kyllä tuntui ihanalta ensimmäiset tanssitunnit uusissa, napakoissa sneakereissa!

Vasta uudet kengät jalassa sitä siis huomaa, miten kehnossa jamassa ne vanhat ovat.
7_3_2013_3

Toisen liikkeen kenkiä sovittelin pitkään, ja lopulta ostin sieltä neonkorallit kengät. Tätä väriä on muuten hankala saada oikeansävyisenä kameran kortille, kokeilkaapa. Vaikutus on sama kuin silloin, jos kuvaat kohdetta jossa on paljon kirkkaanpunaista pintaa: sävy heittelee helposti, ja väri tuntuu palavan jollain tapaa puhki.

Näissä ostoksissa ei ollut muuta vikaa kuin se, että tietenkin piti ostaa vielä samaan värisettiin sopiva toppi. Onneksi sama käy molempien kenkien kanssa.

7_3_2013_4
Yleensä ostaisin seestisen mustat kengät, koska ne käyvät kaikkien värien kanssa eivät hypi suotta silmille. Mutta ehkä se on tämä kevät ja aurinko, kun kaikki karkkivärit urheiluliikkeen hyllyissä tuntuivat jotenkin raikkaammalta.

Ja niitä värivaihtoehtoja on muuten juuri nyt to-del-la paljon, kannattaa käydä kurkkimassa valikoimia. On turkoosia, pinkkiä, keltaista, vihreää, violettia… Ei ennen vanhaan ollut, kun viimeksi kävin juoksulenkkarit ostamassa (krhm, syksyllä 2004…)

Olin tosiaan salaa toivonut, että salikengätkin olisivat keltaiset (viitaten tähän tämän kevään keltaiseen innostukseeni, kliks), mutta ehkä keltainen sisäpohja tuo sitä auringon energiaa treenailuunkin. :)