Avainsanat

, ,

Lindexiii

Jos urheiluliikkeitä ei lasketa, en edes muista milloin olen viimeksi vaellellut päämäärättömänä vaatekaupoissa. Syy tähän oli se, että pääsinkin yllättäen töistä jo puoli viideltä. Koska enhän minä koskaan siihen aikaan ole vielä matkalla kotiin, jäin siinä hämmennyksissäni keskustaan katselemaan kauppoja.

Samalla muistin, miten hyvää aivojen nollausta ja rentoutumista se minulle on. Ei edes tarvitse ostaa mitään (tai siis mieluummin ei), kulkea vaan vaaterekkien välissä ja antaa ajatusten virrata mihin haluavat.

No, tällä kertaa onnistuin kyllä tuhlaamaan samalla haahuillessani, ostin pikkumustan (järkisijoitus, vuosiksi eteenpäin jne), korvakorut (sambapukuuni täydelliset, pakkohan ne oli ostaa) ja kolme muovista kristallimaljaa (kristallia, muovisena, siis erinomaiset kylppäriin eikö?)

Mutta tuo kuvan mekko jäi Lindexiltä vaivaamaan mieltä. Pitäisikö törsätä 50 euroa kesämekkoon, joka näyttää mielikuvissani jo ihan omalta? Voin jo nähdä itseni tuossa mekossa kesäpäivänä kaupungilla… Toisaalta malli on melkein sama kuin viime kesän hankinnassa (täällä, kliks). Enkä välttämättä tarvitse uutta kesämekkoa. Mitä sanoo äiti? Ja sisko? Muut armaat lukijat? :)

Mainokset