Avainsanat

,

8_6_2013

Helsinki oli tänään täynnä hyvää energiaa. Helsinki Samba Carnaval. Tänä vuonna koko homma oli minulle jotain erityistä, kun sain kunnian tanssia passistana koulun tanssijoiden ykkösryhmässä. Ja oi, meidän soittajat oli niin särmänä, tanssijat superkauniita ja hyviä, lapset todella innoissaan ja jännittyneitä, 90 vuotta täyttävä koulumme grand old man Ola myös koko päivän mukana karnevaaleilla… Liikuttavan hieno meininki.

Ja kaiken lisäksi bongasin yleisöstä yllättäviä, tuttuja kasvoja joita en arvannut näkeväni tänään. Kiitos että tulitte katsomaan!!!

Kuva on aamupäivältä, kun patsastelin vielä kotona aamupuuron jälkeen Keskisen Onnenkenkä-tohveleissani ja yritin tehdä lähtöä karnevaalihässäkkään. Noista  kengistä muuten halkesi pohjat tämän päivän tanssirytäkässä. Käyn vaikka kaikki Helsingin suutarit läpi, että löydän jonkun joka voi ne vielä korjata. Parhaat sambakenkäni evö.

Tämä kesälomani eka viikkoa kului puvun tekemisessä. Ja koulun valintakokeissa ja tulevaisuuden kannalta tärkeissä palavereissa ja kaikessa. Mutta huomisesta lähtien olen sitten, ihan, oikeasti, lomalla!

No, ainakin viikon tai noin.