Avainsanat

, , ,

19_7_2013

Arvonsa tuntevan ja vakuuttavan ”muotibloggarin” maine rapistuu entisestään: kävin ostamassa hopeaneuleen pari viikkoa sitten Seppälästä, tuosta ketjuliikkeestä josta löydän melkein aina jotain minulle sopivaa. Sen sijaan vaikkapa Zara, josta yleensä tämän hetken muotibloggaajat aina shoppaavat kaikenlaista hienoa, ei ole ollenkaan minua varten; vaatteet eivät istu ja kengät vielä vähemmän. Mutta se siitä, muoti ei ole ollut päällimmäisenä mielessäni aikoihin.

Sohvan edessä oleviin raheihin (joissa on ollut eriparin päälliset jo pari tai ehkä useammankin vuotta) kävin ostamassa tänään uuden verhoilukankaan.

Aloitan ompeluksia ehkä huomenna, jos ehdin ennen kuin menen Iron Maidenin konserttiin. Soittolistat on Spotifyssa laadittuna, ja t-paitamalleja tietenkin tsekkailtu etukäteen netistä! Olen aika innoissani, en ole ihan hetkeen käynyt missään konsertissa saati nähnyt Maidenia koskaan livenä. Ei toki mikään ihme, sillä jostain sattuman oikusta ”löysin” Maidenin vasta parisen vuotta sitten.

19_7_2013_2

Tänään ehdin käydä Tall Ships Races -tapahtumassa Hietsussa. Koko päivän rienanneet sadekuurot meinasivat pitää minut kotona, mutta kävin nyt kuitenkin. Ja jumituin kuvaamaan lokkeja, joten kamerani on nyt puolillaan kuvia jossa näkyy lokin siipi, pyrstö tai hyvässä lykyssä jopa kokonainen lintu. Ei kuitenkaan yhtään kiinnostavaa kuvaa, ehkä ensi kerralla villit luontokuvausyritelmäni onnistuvat paremmin.

Täältä tähän, sekava iltapostaus jonka pääosassa siis hopeapaljettikoristeinen neule. Aurinkoista viikonloppua ihmiset!