Avainsanat

, ,

16_9_2013_1

Harmaa kasmirvillatakki on ollut tarpeen jo monen syyskuun alun päivänä. On kuitenkin niin ihanan lämmintä, että sen alle riittää pelkkä hihaton trikootoppi. Mainio syksy!

Parina päivänä viikossa meillä on koulussa luentoja valokuvaamisen sijasta. Silloin voi vähän miettiä paremmin, mitä päällensä pukee. Nanson luottohameeni on silloin aika varma valinta (silloin kun ei ole aikaa aamulla miettiä mitään fiinimpää, eli usein)

16_9_2013_2

Olkalaukun ostin viime marraskuussa Bratislavasta. Glitterballerinat ovat puolestaan Helsingistä kesäkuun alusta. Ballerinat kuluvat yleensä puhki niin nopeaan, että seuraavana kesänä on jo ostettava uudet. Nämä olivat nyt sitten kesän 2013 ”paremmat” baltsut, ensi kesänä luultavasti siirtyvät jo ”huonommat”-kategoriaan.

16_9_2013_3

Syyskuu etenee siis ihan kivasti: kepeitä, sopivan huolettomia koulupäiviä valokuvauksen parissa. Mahdollisimman vähän harrastuksia (karsin niitä tarkoituksella pois, jotta ehtisin vähän huilata iltaisin kotona). Silloin tällöin vähän freelancer-töitä kirjoittaen tai kuvaten.

Niin ja pikavisiitit Tukholmassa (3 vk sitten) ja Tallinnan-laivalla (1 vk sitten). Heurekassa eilen, sekin oli eksoottinen kun eka kertaa ikinä siellä pääsin käymään.

Toivottavasti teidän syyskuunne on sujunut yhtä leppoisasti kuin minulla! Kuulemisiin :)