Avainsanat

, , , ,

2_1_2014

Ihan joulun alla ehdin juhlia kolmet pikkujoulut peräjälkeen. Niistä viimeisiä vietin kirjaimellisesti valot päällä/päässä. Hiuksiin kiedotut jouluvalot, ihan hittituote! Voitte vaikka huviksenne arvailla, missä ovat paristot.

2_1_2014_3

Toinen uusi juttu olivat nuo ihanat mokkasaappaat. Näin ne pikkujouluviikon tiistaina Bläk-liikkeessä. Käytännöllinen siskoni kielsi ostamasta (mutta osti itselleen kaupasta kyllä uudet kengät).

Kolme päivää kestin, kunnes perjantai-iltana (matkalla pikkujouluihin nro 1) oli pakko mennä liikkeeseen uudelleen ja kysäistä josko kengät olisivat vielä myynnissä.

2_1_2014_2

Mutta hei: kengät ovat hyvät kävellä, niissä on vastustamattomat intiaanihapsut, ja ovat vielä lämpimätkin! Pieni myönnytys ja askel takaisin viime aikojen ”en enää käytä korkokenkiä” -julistukseeni.

Ja tuo neulemekko. Ostin sen Pariisista tammikuussa 2009. Ajankohta oli pakko tsekata täältä blogin arkistoista; olisin muuten veikannut vuotta 2010. Mekko on ollut hyvä luottovaate kaikenlaisiin talven juhliin, ja näyttää kestävän hienosti sekä aikaa että käyttöä. Hyvien hankintojen vaateparsi! :)