Avainsanat

, , ,

27_3_2014_2

Hei vaan kaikille, sanoi Riitta Väisänen aina. Kekseliäs aloitus ja sitten asiaan: tulin ilmoittamaan, että täällä ollaan yhä ja hyvää kuuluu.

Blogia en ole hirmuisen paljon päivitellyt tämän vuoden puolella, mutta siihen on kai ihan perustelu syy: olen siirtynyt nykyaikaan ja opetellut käyttämään Instagramia. Sieltä minut löytää useammin kuin täältä: @ilonasavitie

27_3_2014

Tämän kevään teknisiin uutuusasioihin kuuluu myös omat, valokuvaukseen liittyvät nettisivut, jotka saan toivon mukaan avattua vielä ennen kesää. Ja koulussa on koko ajan niin paljon koneella työskentelyä, etten ihan kaikkiin some-kuvioihin tahdo enää ennättää (kuten tänne blogiini). Tavallaan harmillista, mutta uudet tuulet puhaltelevat ja nekin tuntuvat oikein kivalta.

Olen siis ollut tämän lukuvuoden HEO Media -kansanopistossa opiskelemassa kuvajournalismia, ja muutenkin suunta on nyt vahvasti kohti valokuvaamista ja kamera on lähestulkoon kasvamassa ihooni kiinni. Koulussa on ollut hurjan kivaa, samoin hyppy työelämästä hetkeksi pois on ollut aivan ihanaa.

Ja nyt, iltapuhteiksi, ajattelin vielä käsitellä vähän valokuvia erästä lapsiasiakastani varten (tai ehkä ne kuvat on ennemminkin sen äidille ja iskälle ja mummoille). Kertokaapa tekin välillä mitä kaikkea elämäänne kuuluu – kommenttilaatikko on ihan just sitä varten!

Mainokset