Avainsanat

, ,

Kuva

Olin kovin otettu, kun sain kutsun Hämeenlinnaan toukokuun lopulla. Herttainen Anna-Maria oli nähnyt hirmuisen paljon vaivaa ja järjestänyt gettogether-päivän bloggaaville naisille, ihan vain huvikseen. Ja kutsui päivään mukaan ihmisiä joista tykkää tai joihin halusi tutustua paremmin. Ihan vain huvikseen. Siis kuka tekee jotain tällaista, niin rohkeasti ja kaikkea järjestämisen vaivannököä pelkäämättä? 

Kuva

Valtavan iso kiitos siis Ansku kutsusta ja ihanasta päivästä – olen iloinen että järjestin itseni paikalle vaikka pitikin bussiaikataulujen vuoksi lähteä hieman turhan aikaisin pois.

Kaikki oli otettu huomioon niin hienosti, että pitää siitäkin ihan erikseen kiittää. Saatiin ruokaa ja juomaa, uudet kampaukset, kassikaupalla ihania pikku lahjoja kotiinviemisiksi, kattavat esittelyt hotellista ja tarjoiluista, näyttelijät Minna Koskela ja Heli Sutela kertomassa Anne ja Ellu -sarjakuvakirjastaan… Yhden naisen järjestelytoimikunta oli varmasti viettänyt tunnin jos toisenkin tämän päivän onnistumisen eteen. Hyvin onnistuit, Ansku! :) 

Kuva

Erityismaininta kuuluu ehdottomasti myös Hotelli Vaakunalle, jossa vietimme bloggaripäivää. Kiitos ravintolapäällikkö Vesa Sitkanen, ruoka oli valtavan hyvää!

Ja pääasia tietenkin, eli uudet blogi-ihmiset joita sain tällä kivalla tavalla tavata. Kiitos kaikki te ihanat naiset, oli oikeasti tosi mukava tavata teitä! En edes muistanut, miten virkistävää voi olla treffata muita bloggaajia (ihmisiä joille ei edes tarvitse selittää, miksi ihmeessä ylläpitää omaa blogia)

Toivon että yhteydenpito jatkuu tavalla tai toisella jatkossakin – kivoja ihmisiä ei voi koskaan olla lähistöllä liikaa. :)

Kuva

Ja mitä minulla oli päällä? Yksi koko tämän blogin perustavia kysymyksiä (jonka olemassaololle en enää näin kesällä 2014 tahdo keksiä järkevää syytä, mutta menköön nyt) 

Mekko – Zara/second hand
Kengät – Spirit (ostin ne vuonna 2010 yhtä sambaesiintymistä varten)
Kaulakoru – Milanosta (ehkä vuodelta 2005) 
Muuta ei tainnut ollakaan, koska oli kesä ja kuuma ja aurinko!

 

Mainokset