Avainsanat

Heipähei!

WordPress muisti minua tänään vuosiraportilla tästä blogista. Olen kuulemma kirjoittanut tänne kuusi kertaa koko vuoden aikana. kollaasi1

Kai se tahtoo sanoa, että aika ja elämä ovat ajaneet tämän blogini ohi. Enää pitäisi päättää, jätänkö blogini nettiin ajelehtimaan vai pistänkö ovet ja ikkunat kiinni lopullisesti. En ole vielä päättänyt.

Torpan Tyttö jatkaa luultavasti vielä, näin luulen. Ja luultavasti jokin uusi blogi tulee kuvioihin myöhemmin, mutta minusta tuntuu että sen aika ei ole juuri nyt. Tiedän sitten kyllä, kun on aika aloittaa taas säännöllinen bloggaaminen.

kollaasi2

Ensimmäisen postaukseni kirjoitin tänne 23.8.2008. Sen jälkeen on tapahtunut paljon, ja blogista lukemalla olen itsekin taas muistanut monta, jo unohtunutta tapahtumaa.

On ollut ihanaa kirjoittaa Salonkijuoruja, varsinkin joskus silloin vuosina 2009-2010 kun blogini eli aktiivista aikaa. Kiitos te kaikki ihanat, ystävälliset ja kivat ihmiset, jotka olette olleet mukana, lukeneet, kommentoineet ja etenkin te kaikki joihin olen saanut tutustua ihan oikeassa elämässä tämän blogini kautta. Lämmin kiitos ja halaus!

Se lieneekin oiva sana kiteyttää kaikki. Kiitos. Ja heippa!